Medlemsfordele

Skive Handel tilbyder medlemmer sparring, kurser, fælles markedsføring og meget meget mere.

Skive Handel forsøger løbende at gøre det fordelagtigt, at være med i fællesskabet, når det gælder markedsføring og aktiviteter i Skive.

Her kan du se nogle af fordelene

Nyhedsbrev
4 gange om året udsendes nyhedsbrev til Skive Handels medlemmer. Her informeres om tiltag, markedsføringsmuligheder, vigtige datoer og andre nyheder, som er med til at gøre Skive til en god by at handle i.

Fælles elektronisk Gavekortsystem
Som medlem af Skive Handel har du mulighed for at være med i et elektronisk gavekortsystem. Herunder også markedsføring og profilering af Skive, som en god by at handle i.  Skive Handenls kunder har taget godt imod gavekortsystemet, som giver kunden flere muligheder for at klare alle indkøb i Skive.

Aktivitetsplan
Skive Handel planlægger i samarbejde med aktivitetsudvalget, en dynamisk aktivitetsplan der er gældende i et år ad gangen. Planen udleveres til medlemmer af Skive Handel.

Medlemsmøder/-kurser
Flere gange om året afholdes medlemsmøder, hvor medlemmer – inkl. ansatte kan deltage. Mødernes indhold kan være af social- eller faglig karakter.

Der udbydes relevante kurser og efteruddannelse, efter behov og ønsker.

Fælles markedsføring
Skive Handel markedsfører Skive som en hyggelig handelsby gennem lokale og regionale medier. Medlemmer af Skive Handel kan fra nogle af områdets samarbejdspartnere få specialtilbud på markedsføring. Bl.a. er der hver uge en ’klumme’ i Midt På Ugen med aktiviteter i Skive.

Profil på Skivehandel.dk
Medlemmer af Skive Handel profileres på hjemmesiden skivehandel.dk med billede, faktaoplysninger og henvisning til egen hjemmeside.

Præsentation på skivemobil.dk
Medlemmer af Skive Handel bliver præsenteret på www.skivemobil.dk  som også har en applikation tilknyttet. Applikationen kan hentes i appstore eller på android marked.


Aktiviteter
Skive Handel arrangerer aktiviteter i tæt samarbejde med medlemmer, samarbejdspartnere (f.eks. Skive Kommune, Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter, serviceforeninger), alt sammen for at gøre Skive til en hyggelig og spændende by at besøge og handle i.


Udlejning af materiale
Skive Handels medlemmer kan leje borde, stole, boder og stande til specialpriser.


Det sker i Skive
I samarbejde med Skive Folkeblad kan arrangementer, som planlægges af medlemmerne, optages i Midt På Ugen.
Kontakt Skive Handel for at høre mere.